Välkommen till OPIVA!

Vi, Niclas Holmebäck och Mette Ståhlgren är tidigare kollegor från ett större företag inom endoskopi och har tillsammans över 40 års erfarenhet inom medicin-teknik. Tillsammans beslöt vi att våga satsa på vår dröm, att starta eget, OPIVA Nordic AB. Att företaget skulle verka inom ÖNH var det vi ville då ÖNH ett område vi arbetat med tidigare och där vi har många kontakter inom alla yrkeskategorier över hela Sverige.

Vi tillhandahåller högkvalitativa, moderna produkter inom ÖNH. Till oss ska man kunna vända sig när det gäller tex kamerautrustning, stroboskopi, utrustning för FUS, yrseldiagnostik, instrument och optiker, pannlampor, sialendoskopi samt engångsprodukter efter FESS.

Våra produkter står för ett nytänkande inom design och funktion vilket inbegriper utseende på produkten, användarvänlighet, hygien och ergonomi. Flera av produkterna har fått priser inom design, något som vi är stolta över!

Vi har en hög servicegrad och är en nära samarbetspartner till våra kunder, allt för att slutresultatet ska bli så fördelaktigt som möjligt.

Välkommen att höra av dig om det är något du undrar över!

 

Dela på...